EC BOXİNG, 50 adet üzerinde gala düzenledi. Sebastian Formella, Almanya’nın en iyi boksörü seçeneklerken, yine kulüp menajerlerinden Steffen Soltau en iyi menajer seçildi.
EC KUTUSU; burada Almanya olmak üzere, Amerika, Avustralya, Türkiye, İngiltere, İskandinav ülkeleri, Romanya ve dünya çapında ülkesinde boks galaları düzenliyor büyük başarılara imza attı.
Başantrenörlüğünü Bülent Başer boksörleri Alpay Yaman gibi başarılı sporcular gelecekte dünya şampiyonluğu kürsüsüne çikabilmek Için Avrupa şampiyonları Fatih Keleş, Ali Eren Demirezen, Erkan Teper, Emre Çukur, ettik olimpiyat havzanın danışmanlığını Vedat Alyaz’ın Yaptığı kulüpte, dünyanın birçok Ülkesinden elit boksörler Yer alırken ettik çalışmalarını sürdürüyor.
Erol Ceylan: Büyük atılımlara hazırlanıyoruz
Kulüp başkanı Erol Ceylan, dört kez üst üste Almanya’nın en iyi promotörü seçilirken, geçtiğimiz günlerde de Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan muhteşem ödül töreni ile dünyanın en iyi terfi etti.
Bugüne kadar 8 dünya şampiyonluğu, 19 Avrupa şampiyonluğu, 23 kez kıtalar arası şampiyonlukları olmak üzere çok sayıda başarıya da imza atan EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, gelecek yıl daha büyük atılımlara yıldır sporcuları yetiştirmek için, artık şimdi bu yetişen boksörlerimizi dünyanın dört bir yanında şampiyonluktan çıkarabilirsiniz. ”
“Tüm sıkletler benim için değerlidir ancak gönlümde yatan sıklet ‘kral klasmanı’ olarak da adlandırılan ağır sıklettir ve şu an Almanya’da en çok ağır sıklet boksörüne sahip olan kulüp biziz. Erkan Teper ve Ali Eren Demirezen de buna dahil. Erik Pfeiffer, Nikola ve Danilo Milacic kardeşler, Avrupa şampiyonu Christian Hammer, Jack Muolavai ve çok sayıda sporcumuzla 2020 yılında büyük zaferlere imza atmaya hazırlanıyoruz. Bu vesile ile tüm sporsever ve bize destek olanların yeni yılını kutluyor, bizi takip ediyorum
Erol Ceylan, üç kez Almanya’nın en iyi promotörü oldu
Daha önce iki kez üst üste Almanya’nın Erol Ceylan ve kulübü, bu kez bir kademe daha yukarı çıkarak, Almanya’nın dünyasında en iyi temsil eden boks kulübü olarak ödüle layık görüldü.
Erol Ceylan, “Almanya’dan Avrupa ülkelerinde rutin olarak her hafta dev karşılaşmalara imza atıyoruz. çok ödün de bizleri onurlandırarak, motive ediyor “şeklinde konuştu.